Zoeken

Kalender

< Terug naar de lijst

Doe Maar

Er verandert NIX

do 8 november 2018 • 20u00
Doe Maar
De Roma
staand
vvk € 48/46 (kassa + € 2)

Dit jaar bestaat Doe Maar 40 jaar. Om dat te vieren gaat de band onder de titel Er verandert NIX op een uitgebreide clubtour. De tournee start  in Zwolle en doet ook na zes jaar - het vorige concert met symfonisch orkest dateert van oktober 2012 - terug Borgerhout aan! Dat het onmiddellijk klikte tussen Doe Maar en De Roma, bewees het gastenboek van destijds: "Dank voor alles!" (Henny V.), "Geweldig hier, Hopelijk tot ziens." (Jan H.), "Maar werkelijk: dit was om nooit te vergeten..." (Ernst J.).

We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen,” aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland, vergelijkbaar met die van The Beatles in hun hoogdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De Bom, 1 Nacht Alleen en Pa. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De Bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Voor dit concert kan je geen kaarten kopen met jongeren cultuurcheques, muziekcheques van Gate 15 (Antwerpen studentenstad) of kaarten aan het kansentarief.

Voor dit concert zijn er ook een beperkt aantal tickets te koop bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

Berichten