Zoeken

Praktisch

A-kaart

Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal uw ding. De A-kaart is de voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt.

 

Een A-kaart aanschaffen

De A-kaart is sinds 1 oktober 2017 gratis te verkrijgen.

Een verloren, gestolen of defecte A-kaart vervangen door een nieuwe A-kaart kost 2 euro. Gespaarde punten of A-kaartbonnen bent u in dat geval niet verloren. Zij worden automatisch overgezet naar de nieuwe A-kaart.

Antwerpenaren die het recht op het kansentarief aantonen met een attest van de mutualiteit betalen 2 euro. Met het kansentarief op uw A-kaart kost een ticket voor een voorstelling bij de cultuurcentra trouwens ook maar 2 euro.

 

Punten sparen en verzilveren in De Roma

Ook in De Roma spaart u punten die u kan omruilen voor een voordeel.
Telkens wanneer u naar een voorstelling komt in De Roma kan u uw A-kaart voor de speciale ‘spaarzuil’ in onze inkomhal houden en zo één punt sparen. Zodra u tien punten heeft gespaard, kan u ze omzetten (verzilveren) in een voordeel. In De Roma krijgt u zo € 2 korting op uw volgende ticketaankoop! Punten verzilveren kan zowel aan de ticketbalie als aan de inkomkassa.

Op www.antwerpen.be/nl/overzicht/a-kaart/zo-werkt-de-a-kaart vindt u alle informatie over de voordelen en de plaatsen waar u punten kunt sparen.