Zoeken

Praktisch

tickets kopen en afdrukken

Tickets voor De Roma koop je makkelijk via onze website, 7 dagen op 7, de klok rond. Je betaalt met je creditcard (VISA / Mastercard) of met je bankkaart via een digipass kaartlezer. Op de pagina van het concert of evenement van jouw keuze vind je een link naar de ticketverkoop. Uiteraard kan je ook nog altijd telefonisch en aan onze ticketbalie je ticket kopen.

De Roma werkt met e-tickets. Dit zijn tickets die je na je bestelling thuis zelf kan afdrukken of via een speciale app (Passbook, Wallet) kan downloaden op je smartphone.  Na je bestelling en betaling krijg je een mail toegestuurd met daarin de instructies om je ticket te downloaden. Wij kunnen nog steeds tickets verzenden via de post indien je dat wenst, maar zullen daar een extra kost (€ 2 per verzending) voor aanrekenen.

Om de ticketcontrole vlot te laten verlopen vragen we jou om je tickets uitgeprint of als passbook/Wallet-file mee te brengen. Tickets die als pdf op smartphone worden aangeboden worden niet even vlot gescand en kunnen dus leiden tot vertraging.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden vind je hier.

 

Koop je tickets voor De Roma enkel via de officiële verkoopkanalen!

Je kan enkel tickets voor De Roma kopen via onze website, aan onze ticketbalie, bij Fnac en voor bepaalde concerten ook in de Fatkat platenzaak.

Maak nooit gebruik van zogenaamde doorverkoopsites die beweren tickets voor De Roma te verkopen. Deze sites zijn illegaal en kunnen je nooit verzekeren dat je een geldig ticket voor een bepaald concert krijgt. In bijna alle gevallen is de prijs per ticket vele malen hoger dan de officiële verkoopprijs.Hier vind je een (niet volledige) lijst van deze twijfelachtige websites

Indien je toch een ticket hebt gekocht via een niet officieel verkoopkanaal, dan kunnen wij je niet helpen indien het om een vals ticket gaat en krijg je geen toegang tot onze zaal.

Als je slachtoffer bent, kan je klacht indien bij FOD Economie via deze link
Vul rechtstreeks via het meldpunt hier je klacht in.

 

TICKETPRIJZEN

Je koopt je tickets vooraf aan voorverkoopprijs of de dag zelf aan kassaprijs. Aan de kassa betaal je € 2 meer dan in voorverkoop. De gebruikelijke kortingen (zie hieronder) blijven natuurlijk gelden, zowel in voorverkoop als aan de kassa.

Een voorbeeld: VVK € 12/10 (KASSA + € 2)

€ 12 is de normale voorverkoopprijs. Je krijgt dit tarief als je je kaarten online, telefonisch of aan onze ticketbalie of in een van de voorverkooppunten koopt. Koop je je ticket aan de inkomkassa dan betaal je € 2 meer, dus € 14.

€ 10 is de voorverkoopprijs met korting. Deze geldt voor leeftijdscategorieën -26 en +65, inwoners van 2140 Borgerhout en 2060 Antwerpen en groepen vanaf 10 personen. Ook hier kan je je tickets online, telefonisch of aan de ticketbalie bestellen (deze korting is NIET geldig in de andere voorverkooppunten). Aan de inkomkassa betaal je € 2 meer, dus € 12.

Kansentarief
Met het kansentarief op jouw A-kaart kost een ticket voor een concert of voorstelling € 2 (tenzij anders aangegeven). Tickets kopen aan dit tarief kan enkel in de ticketbalie, telefonisch of aan de dag/avondkassa in de zaal (dus niet online). Of je recht hebt op kansentarief kan je checken bij jouw mutualiteit. Meer info vind je via deze link: www.antwerpen.be/nl/overzicht/a-kaart/a-kaart-met-kansentarief.

 

TICKETBALIE

 

Adres:

Turnhoutsebaan 329, 2140 Borgerhout
Aan de tram- en bushalte ‘De Roma’, op 50 meter schuin tegenover de ingang van De Roma zaal.
Betaalmogelijkheden: cash, Bancontact, VISA/Mastercard, cultuurcheques, waardebonnen.

 

Telefoon:

De ticketbalie is ook telefonisch bereikbaar op het nummer 03 600 16 60.
Betaalmogelijkheden: via overschrijving. Indien we binnen 7 werkdagen jouw betaling niet ontvangen hebben, vervalt de reservatie.

 

Openingsuren:

 

 

Zomersluit:

De ticketbalie is gesloten van maandag 9 juli tot en met vrijdag 3 augustus.Tijdens deze vier weken kan je natuurlijk je tickets gewoon online kopen. Op maandag 6 augustus zijn onze ticketbaliemedewerkers terug op post.

 

VOORVERKOOPPUNTEN

Via de website www.fnac.be en in elke winkel van Fnac kan je tickets kopen voor de voorstellingen in De Roma. Sinds kort kan je Fnactickets ook zelf thuis afdrukken. Let op: Tickets voor filmvertoningen en T-Dansants zijn NIET te koop bij Fnac, enkel via onze eigen ticketbalie.
Fnac tickets kunnen achteraf niet ingeruild worden, noch in de Fnac winkels, noch in de ticketbalie van Rataplan & De Roma. Bij een afgelast concert moet je je terugbetaling bij Fnac aanvragen.

Voor de pop/rockconcerten in De Roma kan je ook kaartjes kopen bij Fat Kat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen. Openingsuren: dinsdag tot donderdag van 12u tot 18u, vrijdag en zaterdag van 10u30 tot 18u. Gesloten op zondag en maandag. Voor meer info, neem een kijkje op www.fatkat.be.

 

ZAALKASSA

Bij niet-uitverkochte activiteiten kan je aan de kassa van de zaal zelf ook nog tickets kopen. De kassa opent telkens 45 minuten voor aanvang van het concert of de voorstelling. Om het jou gemakkelijk te maken kan je naast cash ook met Bancontact of VISA/Mastercard betalen en dit zowel aan de inkomkassa als aan de drankbonnenkassa.

 

Openingsuren: