Zoeken

Praktisch

Cheques & bonnen

Waardebonnen

Doe een avondje in de mooiste zaal van Antwerpen en omstreken cadeau! Via onderstaande link kan je zélf bepalen welke waarde je jouw cadeau wil geven. Waardebonnen blijven geldig zolang De Roma bestaat. Klik hier om nu te bestellen!

 

Cultuurcheques

De Roma aanvaardt SABAM-, Sport & Culture cheques van Sodexo en Edenred, Cadeau Pass van Sodexo en cultuur sjeks van Agrafa. We geven geen geld terug op deze cheques.

Wenst u tickets te kopen met cultuurcheques, dan moet u langs de ticketbalie komen.

 

Cultuurcheques voor Antwerpse studenten (academiejaar 2017-2018)

Zeven cultuurcheques, tien euro, drie moves 

Raak je in vervoering door een theaterstuk, krijg je inspiratie van een boeiende tentoonstelling of word je liever meegesleept door een stomend concert of hedendaagse dansvoorstelling? Je budget houdt je alvast niet tegen. Dankzij de Cultuurcheques van GATE15 en de instellingen voor hoger onderwijs raak je je culturele ei kwijt zonder dat je je broek eraan scheurt. Voor 10 euro koop je als student zeven themacheques die je toegang geven tot meer dan 40 cultuurhuizen en musea in Antwerpen of laten je lid worden van de bib.

En goed nieuws, want het is gedaan met scheuren en zeuren aan de telefoon dat je je Cultuurcheque echt wel komt omwisselen. Vanaf dit academiejaar beheer je je cheques superhandig op één digitaal platform én gebruik je een unieke code om je ticket te bestellen. In drie moves van je zetel op kot tot je stoeltje in de theaterzaal. Hoe ga je te werk?

 1. Maak je eigen profiel aan.
 2. Koop je Cultuurcheques via online betaling. Je ontvangt ze in je mailbox of je kunt ze downloaden als pdf.
 3. Kies jouw favoriete cultuurhuis en verzilver je cheque telefonisch, aan de kassa of per e-mail. 

Handig, want

 • Je hoeft niet meer helemaal langs GATE15 of de campus om je Cultuurcheques te kopen.
 • Je moet je niet meer tot vervelens toe afvragen waar je je cheques hebt laten rondslingeren.
 • Je weet onmiddellijk wat je openstaande cheques zijn.
 • Je ontdekt wat er allemaal op de agenda staat en krijgt snel een overzicht per genre.
 • Je leest super leuke tips over theatervoorstellingen, films of een balletshow.
 • En dat allemaal vanop je laptop, tablet of smartphone! 

De volledige kalender met tips en alle deelnemende cultuurhuizen vind je op www.gate15.be/cultuurcheques.

Voor studenten verbonden aan Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool , Hogere Zeevaartschool Antwerpen, Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, KU Leuven Antwerpen en Thomas More Antwerpen.

 

Een avondje Roma
met CITIES by BONGO - dagje Antwerpen

Elke Cities by Bongo bevat een stadsgids met originele tips, een stadsplan en een belevenisbon om te spenderen in de stad. De cadeautips zijn enorm gevarieerd. Dit cadeau laat je een stad zien zoals je ze nog nooit zag.

De BONGO geeft recht op:

 • stadsgids
 • stadsplan
 • belevenisbon

De stad aan de stroom heeft alles in huis om je te betoveren. Musea om uren in rond te dwalen, een bijna onuitputtelijk winkelaanbod, architecturale pareltjes. Met de Bongo Dagje Antwerpen kom je dingen te weten over de stad van Rubens, het MAS, de Meir en de Zoo waarmee je zelfs de echte sinjoren nog kunt verbazen.

De cadeaubon geeft recht op een aankoopbon met een waarde van 29,90 euro voor een van de theatervoorstellingen of concerten.

Praktisch
Niet cumuleerbaar met andere kortingen.
Reserveren is verplicht, met vermelding van je Cities by Bongo. Minimum een week op voorhand bezorg je je Bongo-voucher aan de ticketbalie (persoonlijk of per post: Turnhoutsebaan 329, 2140 Borgerhout). In ruil worden inkomtickets bezorgd.