AMOR

Welkom bij AMOR, het café-restaurant van De Roma! Met AMOR kozen we voor een naam die veel ladingen dekt. AMOR betekent liefde voor lekker eten en drinken. AMOR staat voor een plek van verbinding, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten. AMOR en ROMA zijn onlosmakelijk verbonden, naast elkaar, als broer en zus.

De kaart

Bij AMOR dragen we respect voor natuur en dier hoog in het vaandel. We werken enkel met producenten die onze visie delen. Telers die aan biologische landbouw doen, boeren die dierenwelzijn voorop stellen, bedrijven die hun water recycleren en met een korte keten werken door bv hun veevoeder ter plaatse te verbouwen. 

 

Onze groenten worden geteeld door Veerle en Sander, die met hun biologische boerderij Ferm hun droom aan het waarmaken zijn. De champignons worden hier in Borgerhout gekweekt bij Pad en Stoel. We werken met het Gaasterlands kruidenvarken dat een waardig leven leidt in familieverband. Ons rundvlees komt van kleinschalige boeren in de Alpen. En voor onze kip hebben we gekozen voor de Mechelse koekoek, lekker lokaal. We zetten geen overbeviste vissoorten op onze kaart. En we letten ook op onze verpakking, om zoveel mogelijk plastic te vermijden. 

 

Bij AMOR kiezen we bewust voor een kleine vaste kaart en verrassen we je graag met wisselende suggesties. Uiteraard zijn veggie en vegan altijd goed vertegenwoordigd.

 

AMOR: zo veel liefde, dat proef je!

 

>> download hier de menukaart

De openingsuren

MA: gesloten

DI: 10:00-17:00

WO: 10:00-23:00 (restaurant vanaf 17:00)

DO: 10:00-23:00 (restaurant vanaf 17:00)

VR: 10:00-23:00 (restaurant vanaf 17:00) 

ZA: 17:00-23:00

ZO: 17:00-23:00

 

Ons café is vanaf 10:00 doorlopend open. Op weekdagen kan je er ook overdag terecht voor een lekker broodje of een kleine lunch (11:00-16:00). Hiervoor reserveer je niet.

 

Een tafel in het restaurant boeken kan woensdag tot en met zondag vanaf 17:00.

 

Jaarlijkse vakantie

We sluiten de deuren van AMOR tussen maandag 22 juli en maandag 19 augustus. Op dinsdag 20 augustus zijn we terug open.

 

Feestdagen

AMOR is geopend op 1 november geopend. Op 11 november, 25 december en 1 januari zijn we gesloten.

Reserveren

Eenvoudig, snel en veilig je tafel reserveren doe je via deze module!
Als je naar een concert of voorstelling gaat (aanvang 20:00 - deuren 19:15), boek dan je tafel ten laatste om 18:30 en vermeld dit ook even bij de opmerking. Wij zorgen er dan voor dat je niets hoeft te missen! Haal je dat uur niet, spring gerust binnen en we kijken samen wat mogelijk is.

 

 

Cadeaubon

Maak je vrienden of familie blij met een cadeaubon voor AMOR! Klik hier om je bon aan te kopen.

Praktisch

AMOR ligt vlak naast De Roma: op de Turnhoutsebaan 288-290 in 2140 Borgerhout. Je bereikt het café-restaurant op dezelfde manier als de zaal. Lees er hier alles over.

 

Tijdens de openingsuren kan je AMOR telefonisch bereiken via 03 600 16 80. Reserveren doe je best via bovenstaande reservatiemodule. Voor alle andere vragen kan je mailen naar amor@deroma.be.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie