GEPPETTO & THE WHALES

+ Mooneye (solo)
za 23
februari
  • za 23 feb
    20:00
    staand
    Uitverkocht

TIMING:
19u15: deuren
20u00: Mooneye (solo)
20u50: Geppetto & The Whales
22u00: einde
 

 

In 2012 haalde het Kempische zestal Geppetto & The Whales een welverdiende tweede plaats in Humo’s Rock Rally. De EP People Of Galicove en debuutplaat Heads Of Woe die daaruit volgden werden waanzinnig goed onthaald, met singles als Juno en 1914 die wekenlang kampeerden aan de top van De Afrekening (Studio Brussel). Geppetto & The Whales blinken uit in eigentijdse indierock met uitstapjes richting enerzijds oorstrelende en meerstemmige samenzang en anderzijds psychedelische pop en meeslepende soundscapes. Betoverend, bezwerend en simpelweg knap van een jonge band die veel meer bagage torst dan de leeftijd van de bandleden doet vermoeden. Vier jaar na het debuutalbum is er nu eindelijk nieuw materiaal. Passages verscheen in september en bevat bijdrages van Rob Moose (The National, Arcade Fire), Trever Hagen (Bon Iver) en Jeremy Boettcher (S. Carey). Een plaat met internationale allures dus, mede dankzij producer Brian Joseph die ook al achter de knoppen zat voor Colin Stetson, Bon Iver en Sufjan Stevens. 

Het eerder geplande concert van Geppetto & The Whales op 22 november wordt verplaatst naar 23 februari. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Heb je tickets gekocht maar ben je niet vrij op 23 februari? Neem dan even contact op onze ticketbalie via 03 600 16 60.

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie