ERIKSSON DELCROIX

The Riverside Hotel
do 14
maart

Na hun debuut Forever uit 2014, de opvolger Heart Of Its Mind uit 2016 en het een jaar later verschenen Magic Marker Love voelen Bjorn Eriksson, Nathalie Delcroix en hun vijfkoppige orkest de onbedwingbare behoefte om de melancholie, die de rode draad van deze drie albums vormde, even op te bergen en een zwierig dansje te placeren. Want het was tijdens een uit de hand gelopen opnamesessie dat de band plots in een vreemde, aangename en bovenal zéér dansbare groove terechtkwam. Het spelplezier spatte van de snaren, de zon verdreef de schaduw en een driest plan was geboren. Opgewekt stappen Eriksson en Delcroix nu uit het donker, zelfverzekerd verlaten ze hun natuurlijke omgeving, hun muzikale comfortzone. Nog altijd met een been in het Amerikaanse moeras, vastgezogen in de bluegrass, rockabilly en de cajun, maar het andere been in de zompige Belgische klei. Twee werelden, een verlangen: let’s dance!

Credits

BJORN ERIKSSON (ZANG, GITAAR); NATHALIE DELCROIX (ZANG); TIM COENEN (GITAAR); ALAIN RYLANT (DRUMS); PETER PASK (BAS); ELKO BIJWEERT (GITAAR); KARL ERIKSSON (BANJO)

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen. 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie