Joanne Shaw Taylor

The Reckless Heart Tour (+ Walter Broes & The Mercenaries)
zo 24
februari

TIMING:
19u15: deuren
20u00: Walter Broes & The Mercenaries
21u00: Joanne Shaw Taylor
22u30: einde

 

De Engelse zangeres en gitarist Joanne Shaw Taylor brak met haar debuutalbum White Sugar door in de Verenigde staten en bereikte ze al snel de supersterstatus in haar eigen land. Inmiddels heeft Joanne vijf albums uitgebracht plus een aantal live-opnames.

 

Joanne mag grote namen uit de gitaar- en blueswereld tot haar fans rekenen, waaronder John Mayall, Tedeschi Trucks, Glenn Hughes en Joe Bonamassa die haar omschrijft als "a superstar in waiting". Na haar succesvolle optredens op Glastonbury en bij Jools Holland én de positieve recensies voor haar laatste album Wild, tourde Joanne in 2017 door Europa.

 

En het succes gaat verder. Dit jaar tekende Joanne een wereldwijde deal met Sony, met de relaunch van het historische label Silvertone. Een nieuw album staat in de planning voor 2019, dat ze met plezier komt voorstellen in De Roma. Vooraf krijg je er helemaal gratis en voor niets de fantastische Walter Broes & The Mercenaries bovenop! Walter Broes ken je als frontman van de legendarische Seatsniffers. Met WB & The Mercenaries brengt hij al sinds 2016 zijn unieke kijk op 50's rock'n'roll, country, blues en americana met een dikke snuif postpunkattitude erdoorheen. Dit najaar komt de nieuwe plaat eraan, op 24 februari krijgen jullie alvast een exclusief voorsmaakje. Kom op tijd!

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie