John Mayall

85th Anniversary Tour
12 apr
20:00

Bluesmuzikant John Mayall is zowat de vader van de moderne rockmuziek. Z’n legendarische band John Mayall’s Bluesbreakers was in de jaren 60 en 70 de thuishaven voor onder anderen Eric Clapton, Peter Green, Jack Bruce, Mick Fleetwood, John McVie, Mick Taylor en Walter Trout. Zelf is Mayall een uitzonderlijk getalenteerd op piano, orgel, gitaar en bluesharp. Dit jaar wordt de grootmeester 85, tijd voor een feestje! In het voorjaar komt met Nobodoy Told Me een volledig nieuwe plaat uit, waarop Mayall’s band ondersteund wordt door gastbijdragen van toppers als Joe Bonamassa, Todd Rundgren, Carolyn Wonderland en Steven Van Zandt. Om zijn verjaardag te vieren en Nobody Told Me voor te stellen trekt John Mayall ook op Europese tour, met aan zijn zijde de fantastische gitariste Carolyn Wonderland en de onbreekbare ritmetandem Greg Rzab (bas) en Jay Davenport (drums). Iedere rechtgeaarde bluesliefhebber weet waarheen op 12 april!

 

Wist je trouwens dat de grote John Mayall bijna dag op dag 46 jaar geleden al op het podium van De Roma stond? Dat was op 23 april 1972 met Keef Hartley en Michael Chapman. Misschien was je er toen al bij en heb je nog ergens een inkomticket, affiche of foto's van destijds liggen? Je zou ons hiermee (of met een kopie of scan van het oringeel) heel blij kunnen maken! Je kan contact opnemen met Rob Gielen via e-mail of 03 600 16 51.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie