NIGHT OF THE SCUM EDITION 2019

vr 15
maart

Scum Studios is er weer met een nieuwe editie van Night of the Scum! Na een eerste geslaagde editie verwennen zij het publiek opnieuw met een heerlijke avond vol entertainment. Jeron DeWulf, bekend van Foute Vrienden, en Youssef El Mousaoui, gekend van zijn succesvolle shows Helemaal Alleen en Yallah naar België, brengen comedy van het hoogste niveau. Hind Eljadid, winnaar Van Dale Spoken Award en halve finalist NK Slam Poetry, slamt dan weer de woorden aaneen. De originele a cappellagroep D-Base zorgt voor de muzikale noot.

 

In De Roma kijken we ook uit naar Baas van ’t Stad, de comedy sketch van Scum Studios over het reilen en zeilen op 't Schoon verdiep. De avonturen van Bart De Wever en Jinnih Beels brengen een vleugje humor in het turbulent Vlaams politiek landschap en zullen iedereen doen glimlachen.

 

En hold your horses, het programma is nog niet klaar! Het neusje van de zalm is onze prominente special guest, Peter van den Begin, die een unieke keynote zal geven over jong divers talent in de filmwereld. Benieuwd naar Week of the Scum? Houd dan zeker onze website en facebookpagina in de gaten.

 

Scum Studios is een non-profitorganisatie die zich toelegt op het creëren van een platform voor jong talent, met een nadruk op audiovisuele culturele projecten. Het collectief achter Scum Studios, Mohamed en Khalid, wil kansen geven aan lokaal en opkomend talent in de filmwereld. Zo draaiden ze in het verleden al verschillende kortfilms en organiseerden ze workshops voor kinderen en adolescenten. Het doel is om deelnemers actief te laten kennismaken met het hele filmproces: van scriptie, regie, productie tot montage.

 

Door verschillende huizen in Borgerhout samen te brengen onder het concept Week of the Scum zorgt Scum Studios voor een breder gedragen en verbonden verhaal tussen verenigingen en bewoners van Borgerhout. Een samenwerking met als doel kunst en cultuur toegankelijker te maken voor iedereen. Surf naar www.weekofthescum.com voor een volledig overzicht.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie