Blackwave.

+ support: Martha Da'ro + DTM Funk
23 apr
-
24 apr
Data & tickets
 • di 23 apr
  20:00
  staand
  Uitverkocht
 • wo 24 apr
  20:00
  staand
  Uitverkocht

TIMING:
19u15: deuren
20u00: Martha Da'ro
21u15: Blackwave.
22u30: DTM Funk

 

blackwave. (zonder hoofdletter en met een punt op het einde) is booming! Het Antwerpse hip-pop duo Will en Jay maakt zich op voor een grootse thuismatch die nog lang doorheen hun stad zal zinderen. Op dinsdag 23 april 2019 staan de heren van blackwave. met hun heerlijke jaren 90-grooves en liveband van jazzmuzikanten in De Roma in Borgerhout.


Het duo dropt in mei 2017 een eerste EP ‘Mic Check’. Daarna gaat het snel voor blackwave. De EP versiert lovende recensies in de Belgische en Nederlandse pers. Ook de buitenlandse critici weten hun muziek te pruimen. Volgende wapenfeit: single 'Elusive feat. David Ngyah’ gaat begin dit jaar in première bij de Engelse krant The Independent en is instant hotshot bij Studio Brussel. Het nummer klopt ondertussen af op meer dan 3,5 miljoen Spotify-streams. Next: “Swangin'”, hun tweede release dit jaar, gooit hoge ogen met een première op Vice / Noisey en bereikt de nummer 1-plaats op de populaire Hype Machine hitlijst. Afgelopen zomer scoort het aanstekelijke “Whasgood?!”, met invloeden van Prince, Outkast en Will Smith, een review in Billboard magazine en sluit de band Klub C op Rock Werchter af. Na uitverkochte shows in Vooruit Gent, OLT Rivierenhof en AB een feilloos parcours.


Met de single “Good Enough” trekt blackwave. de herfst in. Vol old school 90's hip-hop vibes toont deze track hun enorme muzikale en vocale talent. Dat talent werd net bekroond met een Music Moves Europe Talent Award in de categorie hip hop/rap. Een prijs die ze op het komende Eurosonic Noorderslag (ESNS) in ontvangst zullen nemen.


En dit is nog maar de mic check.

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

 

Dit concert is een co-productie tussen Live Nation en De Roma.

 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie