De Roma en Nostalgie presenteren:

The Selecter

40th Anniversary Tour (+ Special Guest & DJ Rhoda Dakar en The Skadillacs)
27 sep
20:00

The Selecter komt naar De Roma! Na de glorieuze doortocht van Madness vorig seizoen brengen hun tijd- en geestesgenoten van The Selecter opnieuw de geest van 2-Tone naar Borgerhout. De band rond queen of ska Pauline Black staat in 2019 40 jaar op de planken, en dat vieren ze met een uitgebreide tournee. Live worden ze bijgestaan door gastzanger Rhoda Dakar, die het publiek ook zal opwarmen als dj. Verwacht van The Selecter een set tjokvol hits, van “Three Minute Hero” tot “Missing Words” en van “Too Much Pressure” tot het onsterfelijke “On My Radio”. Veertig jaar nadat The Selecter voor het eerst op de scene verscheen worden ze nog steeds geleid door iconische frontvrouw Pauline Black en stichtend lid Arthur “Gaps” Hendrickson. En ze hebben nog niks aan anarchie ingeboet! Een concert van The Selecter is nog steeds een waanzinnig feest waarbij het onderste uit de kan wordt gehaald en er tot op de achterste rij wordt mee geshaket en geskankt. Naast hun oude hits brengt The Selecter ook voortdurend nieuwe muziek uit, waarmee ze bewijzen dat ska en de legendarische 2-Tone Scene (die in 2019 eveneens 40 wordt!) nog even springlevend en relevant zijn als in 1979.

 

Ter gelegenheid van 40 Jaar 2 Tone én de veertigste verjaardag van "Pick It Up" van The Employees (de enige Belgische skahit ooit!) nam Belgische skatrots The Skadillacs een fantastische cover op van dit legendarische nummer. Er is dan ook geen betere band om het publiek op te warmen voor The Selecter!

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie