Daniel Romano

+ The Tubs
12 mei
20:00
  • zo 12 mei
    20:00
    staand
    Geannuleerd

Het concert van Daniel Romano en The Tubs wordt helaas omwille van onvoorziene omstandigheden geannuleerd. Er is voorlopig geen zicht op een nieuwe datum, tickethouders krijgen een bericht ivm terugbetaling. Hieronder vind je het statement van de band terug:

Due to unfortunate circumstances we will be postponing all of our shows in the UK, as well as our show in Antwerp, Belgium. Apologies to anyone who was planning on attending these shows. We will be back in the new year to make up these cancellations.
All the best - Team DR
Enkele jaren geleden speelde Daniel Romano voor het eerst in De Roma en dat concert was toen zó goed dat we de king of mosey met veel plezier opnieuw naar Borgerhout halen in 2019. Bij z'n vorige passage kwam hij de heerlijke plaat "Mosey" voorstellen, ondertussen verschenen er van de hand van onze favoriete Canadees twee platen onder eigen naam ("Modern Pressure" in 2017 en zopas nog "Finally Free") én een onvervalste punkplaat met z'n nieuwe band Ancient Shapes. Op z'n eerste platen klonk Daniel Romano als de schatbewaarder van het erfgoed van helden als Hank Williams, Townes Van Zandt, Willie Nelson en Gram Parsons, maar sinds "Mosey" is hij uitgegroeid tot een veelzijdige artiest die zonder moeite tussen verschillende genres en tijdperken heen en weer hopt. Waar "Mosey" en "Modern Pressure" pyschedelische sixties- en seventiespop was is "Finally Free" een folkalbum geworden met rockelementen. De geest van Nick Drake waart rond op de plaat, maar ook Crosby, Stills & Nash of Bob Dylan zijn nooit ver weg. Om het met De Volkskrant te zeggen: "Romano lijkt hier een rijke bron te hebben aangeboord, waarvan je alleen maar kunt hopen dat hij er nog even uit blijft putten."

Gentenaren The Tubs brengen de perfecte combo tussen garage, country en zomerse sixtiesvibes. Denk aan Neil Young en Bruce Springsteen die in de studio kruipen met The Growlers en The War On Drugs. Om maar te zeggen: u komt best op tijd.

 

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie