De Roma en Nostalgie presenteren:

Bart Peeters

Brood voor Morgenvroeg
4 apr
-
7 apr
Data & tickets

 “Mijn doel is heel simpel. We maken er iedere avond het concert van ons leven van!”

Wie Bart Peeters al een keer aan het werk zag in De Roma, weet dat het avonden zijn die je nooit meer vergeet. Zijn concerten nestelen zich op een warm plekje in je hart. Geniet van het ontembare enthousiasme en de gulle glimlach van één van Vlaanderens grootste showbeesten en entertainers. Wat een positivisme! Wat een levensdrang! Laat je emoties de vrije loop en zing uit volle borst mee met klassiekers als Lepeltjesgewijs, Konijneneten en Heist Aan Zee

 

De Roma en Bart Peeters … het lijkt wel alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. De kaartjes voor zijn concerten in de Lotto Arena vlogen de deur uit, maar niet getreurd. In De Roma krijg je een gouden kans om Bart Peeters – omgeven door de warme gloed van onze prachtige zaal – in een heel intieme setting te zien. Zijn Brood voor Morgenvroeg-show bezorgt je een krop in je keel, soms een traan, vaak een lach. Peeters gaat geen emotie uit de weg. Het ene moment sta je met glinsterende ogen te luisteren naar het bloedmooie Tot je weer van me houdt; het volgende moment dans je met een gelukzalige glimlach mee op de tonen van Brood voor Morgenvroeg.

 

“Mijn doel is heel simpel”, zo verwoordt de eeuwig jonge Bart Peeters het zelf. “We maken er iedere avond het concert van ons leven van.” Naar goede gewoonte brengt hij daarvoor zijn Ideale Mannen mee, topmuzikanten en specialisten in vrolijke wereldritmes. Opzwepende samba, uitbundige balkanmuziek of intieme ballade … Bart Peeters en zijn Ideale Mannen nemen je mee op een tocht door het leven zelf, met al zijn mooie en minder mooie kanten. Mis deze hartverwarmende avond niet!

Pers

Frivole momenten, zoals een streepje Jos Bosmans in de bindteksten, werden afgewisseld met liedjes die je een krop in de keel bezorgden. Een lach en een traan dus, zoals het leven zelve. Een avondje hoogwaardig entertainment, waarbij nadenken niet geheel verboden was.

(Focus Knack ★★★★)


De man die ons eerder al klassiekers schonk als Heist aan Zee en Lepeltjesgewijs, grossiert ook op zijn nieuwste cd in potentiële hits. Heel veel krenten dus, in dat brood voor morgenvroeg.

(Het Nieuwsblad ★★★★)


Opnieuw verwerkt hij zijn teksten in een verzameling wereldritmes, die hij verbindt met een ander handelsmerk: aaibare melodieën en meezingbare refreinen. Wat een sfeer, wat een positivisme!

(De Standaard ★★★★)

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie