Todos lo saben

wo 20
februari
  • wo 20 feb
    20:00
    balkon zittend
    Uitverkocht

Todos lo saben is de nieuwe film van tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman). De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.


Laura en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco. Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura’s dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z’n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven.

Credits

REGIE: ASGHAR FARHADI; GENRE: DRAMA; MET: JAVIER BARDEM, PENÉLOPE CRUZ, RICARDO DARÍN; 2018; SPANJE, FRANKRIJK, ITALIË; 2U12; SPAANS GESPR. NED. ONDERTIT.

Pers

“Onweerstaanbaar de kijker in de greep … Farhadi toont de breekbaarheid van solidariteit … drie van de allerbeste Spaanstalige acteurs: Penélope Cruz, Javier Bardem en de Argentijnse grootheid Ricardo Darín.” (NRC)


“Het beste acteursechtpaar van dit moment: Cruz en Bardem, een ideale combinatie van kwetsbaarheid en stoerheid.” (HET ALGEMEEN DAGBLAD)


“Boeiend acteursdrama over liefde, bedrog, vertrouwensbanden en hoe het verleden in het heden doorspeelt.” (VPRO)


“Complex, meesterlijk blootgelegd oud zeer … Farhadi verbeeldt kraakhelder hoe de ontvoering de sociale samenhang in het dorp ontregelt.” (DE VOLKSKRANT)

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie