Uitgeverij Polis en De Roma presenteren:

Barbara Rottiers: Het Drama van een Doodgewone Jeugd

Boekvoorstelling
vr 22
maart

In Het Drama van een Doodgewone Jeugd neemt Barbara Rottiers je mee naar haar jeugd in een verkavelingswijk en het ouderlijke huis aan het einde van een doodlopende straat nog aan toe. Wie daar opgroeit, zal nadien mogen knokken om de middelmaat te overstijgen. Maar Barbara is nog steeds hoopvol, en tenslotte: wat je niet voor mekaar krijgt tijdens je leven, kan je nog altijd waarmaken op je uitvaart: ga glorieus! Onderweg blijkt dit boek ook een eerbetoon aan haar overleden vader te zijn geworden. En groeit het besef dat gemis niet altijd triest hoeft te zijn.


Barbara Rottiers werkte jarenlang voor de VRT, vooral als presentatrice en programmamaker voor Radio 1. Ondertussen reed ze ook nog met een verhalenmachine door Tanzania en tekende ze columns voor De Morgen. Die vaste baan in de media liet ze achter zich om zich te focussen op haar eigen projecten: een webdocu over de veerkracht van de mens, een visueel artistiek project dat de dialoog tussen Afrika en Europa wil bewerkstelligen en een voorleesproject samen met deBuren in Brussel. En nu is er dus haar eerste eigen prentenboek. Voor volwassenen. Met een plek voor Borgerhout op een manier die je nog niet bedacht had. De voorstelling van haar boek wordt een feestelijke avond.


Meer info:
www.barbararottiers.com
www.polis.be

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie