Conversations With Nick Cave

An Evening Of Talk And Music
29 mei
20:00
  • wo 29 mei
    20:00
    zittend
    Uitverkocht

Opgelet: De deuren gaan uitzonderlijk al open om 18:30. Als ticketkoper hou je je identiteitsbewijs klaar, samen met je tickets. Tickets die bij de controle aan de kassa niet overeenkomen met jouw identiteitsbewijs, worden geweigerd. Indien je meerdere tickets gekocht hebt, moeten alle andere tickethouders samen met jou binnen.Na een uitverkochte tournee in Australië en Nieuw-Zeeland brengt Nick Cave zijn unieke conversations-concept nu naar Europa en het Verenigd Koninkrijk. Tijdens een reeks avonden waarin muziek en open gesprek centraal staan geeft een van de grootste zangers en songschrijvers van zijn generatie het publiek de kans om vragen te stellen over allerhande onderwerpen én zal hij enkele van zijn beste songs live brengen op piano. De Roma heeft de ongelofelijke eer om gastheer te mogen zijn voor de enige Belgische Conversations With Nick Cave-avond op 29 mei 2019.

 

Conversations With Nick Cave wordt door Nick Cave zelf omschreven als “een oefening in verbondenheid”. Geen enkel onderwerp is taboe, alles kan en alles mag, het publiek wordt aangemoedigd om uitdagende vragen te stellen.

 

De relatie tussen Nick Cave en zijn publiek is altijd al open en intens geweest, maar recent nam die verwantschap een diepere vorm aan tijdens zijn laatste concerten met The Bad Seeds. Het resultaat is Conversations With Nick Cave: unieke avonden waarin een ongefilterde, onvoorbereide en ongemodereerde Q&A centraal staan.

TIMING:
18:30 deuren
20:00 start voorstelling
23:00 einde 

“I thought that a direct conversation with the audience might be valuable - in the recent live shows we have all shown a kind of willingness to open up.”
Nick Cave

Opgelet: dit evenement gaat volledig door in het Engels. Het publiek wordt geacht voldoende Engelstalig te zijn om actief te kunnen deelnemen aan het vraaggesprek, er zal geen vertaling naar het Nederlands voorzien worden.

Attention: Cet événement sera entièrement en anglais. Le public est supposé de maîtriser suffisament l'anglais, afin de pouvoir participer à cet événement. Il n'y aura pas de surtitrage.

Alle tickets (maximaal 4 tickets per ticketkoper) worden op naam verkocht en zijn dus niet overdraagbaar. Zonder geldig ID met overeenkomende naam op het ticket of de naam die bij het scannen wordt weergegeven, wordt geen toegang verstrekt bij dit concert. Heeft u ook een ticket voor iemand anders gekocht, zorg dan dat jullie de avond van het concert samen binnen komen.

Voor dit concert kan u geen tickets kopen aan kansentarief of met cultuurcheques.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie