Black Box Revelation

14 nov
20:00

Bijna tien jaar lang speelden ze de ene na de andere zaal plat. Ze scoorden verschillende radiohits en leverden vier topalbums af. Sinds Jan Paternoster en Dries Van Dijck de handen in elkaar sloegen, raast Black Box Revelation als een wervelwind door het Belgische muzieklandschap.

 

Ook in het buitenland bleven de Brusselse bluesrockers niet onopgemerkt. Ze stonden in de voorprogramma’s van wereldbands als Meat Puppets, Beady Eye, Jane’s Addiction en Iggy Pop. Ze toerden door de States en doken de studio in met Alain Johannes, producer van Queens Of The Stone Age. En alsof dat niet volstond, waren ze te gast in David Letterman’s Late Show.

 

Wat doet een geniale band met zo’n palmares? Inderdaad, gewoon een steengoed nieuw album afleveren. Tattooed Smiles is de langspeler die Jan Paternoster & Dries Van Dijck enkel hier en nu konden schrijven. Een krachtige en emotionele plaat, die de brute schoonheid van hun heimat Brussel omarmt. Met passages van Roméo Elvis en Seasick Steve bewijst Black Box Revelation eens te meer hun muzikale veelzijdigheid. Hun onnavolgbare sound en liefde voor old-school Amerikaanse blues verliezen ze daarbij niet uit het oog. Niet te missen!

 

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie