Boogie Belgique + Poldoore

+ dj Flapy
30 mei
20:00

Boogie Belgique is een electroswing band uit Antwerpen die het beste van bands als Parov Stellar verbindt met de sound van acts als Bonobo en Nightmares On Wax. Hun laatste singles “Every Time” en “Forever and Ever” haalden probleemloos meer dan een miljoen streams op Spotify, en in landen als Frankrijk, Griekenland en Roemenië draaien ze al een tijdje mee aan de top van de livecircuit. Ondertussen is met een nieuwe plaat (release 17 mei) en een uitverkochte AB Club ook de verovering van het thuisland ingezet.

 

De Belgische producer en dj Poldoore is de voorbije jaren uitgegroeid tot een klinkende naam in de beatscene. Na debuutalbum The Day Off (2013) en opgemerkte passages op festivals als Gilles Peterson’s Worldwide Festival, Dour en Tomorrowland verschenen in 2016 opvolger The Day After en een reeks EP’s en singles waarop hij samenwerkte met klinkende namen als Selah Sue, Gramatik, Talib Kweli en Wax Tailor. In 2019 verschijnt derde plaat Mosaic. Poldoore wordt live ondersteund door multi-instrumentalist Reindert Spanhove.

TIMING:
19:15 deuren
20:00 Poldoore
21:20 Boogie Belgique
22:50 dj Flapy

 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie