De Roma en Nostalgie presenteren:

The Specials

Encore 40th Anniversary Tour 2019
10 nov
20:00

Madness! The Selecter! Er is nog één naam die ontbreekt in het lijstje skagrootheden die De Roma in Borgerhout aandoen. The Specials natuurlijk! Sinds hun reünie in 2011 blijven The Specials timmeren aan hun succesverhaal. Hun aangekondigde veertigste verjaardagsshow in de Brusselse AB verkocht in recordtempo uit, maar de keizers van de Britse ska komen op 10 november terug naar België voor een concert in De Roma. Met hun unieke stijl en explosieve concerten verblijden ze fans van het eerste uur alsook een hele nieuwe generatie.

 

De groep achter Terry Hall schreef mee aan de Engelse rockgeschiedenis, naast bands als The Clash, The Jam en Elvis Costello. Samen met onder andere Madness hielpen ze om ska als muziekgenre opnieuw naar een hoger niveau te tillen, met hun uitgebreide repertoire als perfecte referentie. Van “A Message To You Rudy” en “Nelson Mandela” tot “Gangsters”, “Too Much Too Young”, “Rat Race” en superhit “Ghost Town”... hun ontelbare hits blijven tijdloos. Maar er is voor het eerst in 37 jaar met het album ‘Encore’ ook nieuw materiaal dat naadloos aansluit bij het oude werk. Een niet te missen afspraak met een legendarische groep!

 

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie