Mary Poppins Returns

5 jun
14:00 - 16:09

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een persoonlijk verlies krijgen ze opnieuw bezoek van de raadselachtige Mary Poppins, die het plezier en de magie terug in hun leven wil brengen. Samen met haar vriend Jack, een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt, maakt de perfecte supernanny van elke simpele taak een onvergetelijk avontuur

Credits

REGIE: ROB MARSHALL; GENRE: FAMILIE; MET: EMILY BLUNT, MERYL STREEP, COLIN FIRTH; 2018; VS; 2U09; ENGELS GESPR. NED. ONDERTIT

Pers

“Durven we dit schrijven? Met een dijk van een cliché? Waarom ook niet. Mary Poppins Returns is ‘practically perfect in every way’. Voilà.” (DE MORGEN)


“Emily Blunt straalt als de opvolgster van Julie Andrews.” (VERTIGO)


“Als de eerste film een pleidooi was voor verbeelding, is dit vervolg een herinnering aan levensvreugde en de dingen in het leven die er echt toe doen. Bekijk het eens van een andere kant, is het lesje dat Meryl Streep geeft in een scène die het spiegelbeeld vormt van de lachscène uit de eerste film. Er is altijd licht aan het eind van de tunnel, is de bottom line van de beste song, Trip a little light fantastic. Rotaanstekelijk.” (DE STANDAARD)

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie