Chams en De Koepel presenteren i.s.m De Roma

FEEST VAN DE VROUW

1 mei
13:00

Laat je meevoeren naar duizend-en-één-nachten en wees welkom op het Feest van de vrouw. De Borgerhoutse organisaties Chams en De Koepel bieden die dag in samenwerking met De Roma een brede waaier aan boeiende activiteiten voor vrouwen aan.

 

Foodies en levensgenieters zijn welkom voor een Marokkaans driegangenmenu, tot in de puntjes verzorgd. Voor de fashionista's is er een wervelende Marokkaanse kaftanmodeshow. Een live band zorgt voor extra sfeer. Naast ontspanning is er ook een informatief luik voorzien. Opvoedingsdeskundige Saliha Berhili geeft een lezing over luisteren en communicatie. En verder verzorgt districtsburgemeester Marij Preneel een uiteenzetting over recyclage, omdat het mooiste cadeau dat we aan onze kinderen kunnen geven een propere planeet is.

 

Chams vzw is een lokale vrouwenorganisatie die zich via culturele activiteiten enthousiast inzet voor de buurt en zijn mensen. De Koepel is een moskee in Borgerhout die vanuit de vrouwenwerking inzet op educatie en participatie. Naar jaarlijkse traditie organiseren ze een verwendag. Deze keer in hartje Borgerhout, De Roma.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie