Bart & Luc intiem

Bart Kaëll & Luc Appermont
15 sep
15:00

 

Luc Appermont en Bart Kaëll intiem … als team. Samen nemen ze je mee naar hun verste verleden, hun mooie en emotionele momenten, hun lief maar ook hun leed. Luc en Bart vertellen honderduit. Van banale weetjes tot gebeurtenissen die hun leven tekenden. Soms met een brede glimlach, soms vertederend en soms met de krop in de keel.

 

Wist je dat Luc en Bart elkaar leerden kennen in een café in De Haan? En dat de mama van Bart aquarellen schildert? En dat Luc vroeger helemaal weg was van Nonkel Bob? Duik je graag eens mee in de verhalen achter de schermen van Luc tijdens het Eurovisiesongfestival, het jaar dat onze eigenste Sandra Kim won?

 

Ongetwijfeld zal ook het dementieverhaal van Lucs mama je beklijven. Humor gecombineerd met pure ernst. Verhalen gecombineerd met liedjes. Het valt allemaal mooi samen en voor deze ene keer laten Luc en Bart je toe in deze unieke inkijk in hun leven.

 

Credits

BART KAËLL (verteller, zang); LUC APPERMONT (verteller, zang); MARC DE BOECK (piano, accordeon); CLAUDE DE MAERTELAERE (piano, trompet); RAF HELSEN (drums); KRISTOF AERTS (bas); DAMI CORLAZZOLI (gitaar)

Pers

 

'Aan het einde van Bart & Luc moest je vaststellen dat het slim gedaan is: de liedjes van Kaëll haken perfect in op de talloze anekdotes uit zijn leven en dat van zijn partner.' – Gazet van Antwerpen

 
'Een theekransje om u tegen te zeggen.' – Het Nieuwsblad

 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie