Soirée Décolletée - Vrouwen zingen DRS. P

Maaike Cafmeyer, Ineke Nijssen, Fay Lovsky en Nele Paelinck
13 sep
20:00

Het TAZ 2017 (Theater Aan Zee) in Oostende vroeg via zijn toenmalige curator Dirk Pauwels of het geen goed idee zou zijn om de immense liederenschat van Drs.P (Heinz Polzer 1919-2015) -podiumgewijs - terug onder de aandacht te brengen. Jean Blaute en Jan De Smet (jarenlange P-liefhebbers/kenners/vrienden) hebben lang moeten wachten op deze ultieme kans en maakten een waar feest van deze voorstelling. Niet in het minst geholpen door de vier prachtige vrouwenstemmen van Maaike Cafmeyer, Ineke Nijssen, Fay Lovsky en Nele Paelinck.

 

Voeg daarbij nog de gekende muzikaliteit annex kierewieterij van voornoemde beide heren én de solide, uitstekende ritmesectie van Stoy Stoffelen en Wouter Berlaen en je hebt een cast om “all star” tegen te zeggen. De uitverkochte voorstellingen van 2017 deden de groep snel besluiten om een vervolg te plannen. Meteen een perfecte gelegenheid om de 100ste geboortedag van Drs.P met weelde en feestgedruis te vieren.

 

Verwacht je aan heerlijk absurde liederen, ingenieuze rijmschema’s, onverwachte plotwendingen, rare instrumenten, hilarische soubrettes, smartige plechtstatigheid, onbevroede muziekgeschiedenis, hoogstaande taalkunst en een spannende busreis, dit alles ter verhoging van het B.N.T. (Het Bruto Nederlands Taalgebruik).

MAAIKE CAFMEYER (ZANG); INEKE NIJSSEN (ZANG); FAY LOVSKY (ZANG); NELE PAELINCK (ZANG); JEAN BLAUTE (TOETSEN); JAN DE SMET (GITAAR, ACCORDEON); STOY STOFFELEN (DRUMS); WOUTER BERLAEN (BAS)

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie