Perla Batalla's House of Cohen

6 dec
20:00

De Amerikaanse Perla Batalla werkte in de jaren tachtig en negentig intensief met Leonard Cohen samen. Zo zingt ze mee op diens album “The Future” en schitterde ze tijdens de Field Commandor shows van 1988 (o.a. in Koningin Elisabethzaal) en 1993 (o.a. in Flanders Expo). Voor House of Cohen brengt ze bekende en minder bekende parels van Leonard afgewisseld met uniek beeldmateriaal en persoonlijke anekdotes die aantonen dat Cohen veel meer is dan het cliché-beeld van “Godfather of Gloom”.

 

In 2007 bracht Batalla met de zegen van haar vriend en mentor de cd “Bird on the Wire” uit. Een collectie covers van Cohens klassiekers (“If it Be Your Will”, “Dance Me to the End of Love”, “So Long Marianne”, “Famous Blue Raincoat”, “Bird On the Wire” en “Suzanne”) en minder bekende songs (“Seems So Long Ago, Nancy”, “Ballad of the Absent Mare”, “Came So Far for Beauty” en “Coming Back to you”).

 

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

Onstage, offstage, digital or analog, I love Perla Batalla.
Leonard Cohen
Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie