11 nov
20:00

Met Secret, de eerste single uit het nieuwe album van REYMER, kroont zangeres Tine Reymer zich tot de Belgische koningin van de pop noir. Een meeslepende groove, bluesy melodie en rauw mannenkoor maken er een opzwepende song van die je moeiteloos richting zomer stuwt. Uitkijken dus naar het volledige album dat REYMER dit najaar voorstelt aan het grote publiek met een zinderend concert in onze foyer.

 
Na eerder werk onder de naam van Billie King (There you go, my love) en Reymer (Thrill my soul) kiest Tine Reymer opnieuw voor catchy, intelligente songs met een dubbele bodem. Secret behandelt een moreel dilemma. Wat te doen als je zweert een geheim te bewaren, dat niet verborgen zou mogen blijven? De bezwarende last afgooien en praten, of stilzwijgend je demonen wegdansen? Aan jou de keuze …

 
De productie van het nieuwe album is in handen van Tom Pintens (Flowers for Breakfast, 2000 Monkeys, Zesde Metaal, Tamino,..), die ook deel uitmaakt van Tine Reymer’s fantastische liveband. Haar betoverende stem wordt onder meer begeleid door Aarich Jespers (Zita Swoon, The Colorist Orchestra, Melanie De Biasio) en Pieter Van Buyten (Flip Kowlier). Om naar uit te kijken!

 

Voor dit concert kan je ook tickets kopen bij Fatkat Records, Vleminckstraat 15A, 2000 Antwerpen.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie