Word jij de nieuwe curator van Cirq à Roma?

We zoeken een curator voor ons circusfestival Cirq à Roma. Ben jij een creatieve duizendpoot met een hart voor circus en acrobatie? Na twee succesvolle en uitverkochte edities in 2016 en 2018, kijken we nu al reikhalzend uit naar de volgende editie van Cirq à Roma, ons tweejaarlijks circusfestival dat zal plaatsvinden in juni 2020. Onze art-deco zaal in hartje Borgerhout wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot circustempel.

 

Om van de derde editie van Cirq à Roma opnieuw een magisch evenement te maken, is De Roma op zoek naar een curator. Droom je ervan om de beste circusartiesten ter wereld rond je te verzamelen en een unieke samenwerking met hen op te starten? Verleg jij graag je grenzen en ben je een creatieve duizendpoot met een hart voor acrobatie, hand to hand, rolla-bolla, swinging trapeze, jonglerie of illusionisme?


Als curator krijg je de artistieke leiding over Cirq à Roma. Je bedenkt het concept van de nieuwe editie, gaat op zoek naar artiesten, zorgt voor de gepaste muziek en aankleding. Je werkt samen met een professioneel productieteam, een enthousiaste groep vrijwilligers en onze prachtige zaal wordt even helemaal van jou.


Geïnteresseerd? Bezorg ons vóór 31/01/2019 jouw nieuwe, verfrissende en creatieve ideeën voor Cirq à Roma 2020. De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek in de loop van februari 2019.


Wil je meer info over de vacature, contacteer dan Toon van Deuren via toon@deroma.be of 03 600 16 41.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie