Thomas Geuens

Nog slechts 5.000 euro te gaan voor Help De Roma in de lift!

Een lift, een nieuwe bar en de grondige renovatie van onze foyers. Dat is de nieuwe uitdaging van De Roma en onze 500 vrijwilligers. Om die droom te realiseren, hebben we € 100.000 nodig. Met € 95.030 op de teller, hebben we nog slechts € 5.000 te gaan. We zoeken dus nog 50 mensen die € 100 willen schenken.

 

Steun ons vandaag nog en bouw mee aan het unieke verhaal van De Roma. Stort online via deze link of schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE 237 340077682 91 met vrije mededeling: ‘Help De Roma in de lift’.

 

Als bedanking word je als eerste uitgenodigd bij de opening van onze nieuwe foyers en krijg je een exclusieve uitvergrote foto van De Roma, gemaakt door één van onze vijf huisfotografen. Vergeet zeker niet om je gegevens achter te laten en je foto te kiezen via dit formulier.

 

Een nieuwe stap in het verhaal van De Roma

De Roma is uniek. Onze oude cinema- en variétézaal in hartje Borgerhout werd door talloze vrijwilligers met de blote handen van de ondergang gered. Vandaag bezorgen we jaarlijks zo’n 200.000 muziek- en filmliefhebbers een onvergetelijke ervaring. 

 

Met de herinrichting en renovatie van onze foyers willen we onze vele bezoekers nog meer in de watten leggen. Met de installatie van een lift kunnen we De Roma beter toegankelijk maken, zodat ook mensen die moeilijk te been zijn, kunnen genieten van een fijn concert. En met een nieuwe bar zorgen we ervoor dat onze vele vrijwilligers je nog beter kunnen bedienen.

 

Uiteraard kan een renovatie van onze prachtige foyer enkel met respect voor de geschiedenis en authenticiteit van ons gebouw. Dat kost geld. We zoeken in totaal 100.000 euro. Dat is veel, maar niet onmogelijk. 

 

Momenteel (op 16/05/19) bedraagt de tussenstand 95.030 euro. 58.030 euro kwam binnen via mensen die De Roma een warm hart toedragen, de Nationale Loterij deed er nog eens 25.000 euro bovenop en vrouwenorganisatie Soroptimist International Club Antwerpen overhandigde een cheque van 12.000 euro. Dat is fantastisch, we zijn er bijna! 

 

De renovatiewerken worden deze zomer uitgevoerd, zodat we de vernieuwde foyers bij de start van het nieuwe seizoen in september 2019 kunnen in gebruik nemen.

 

Ontvang een exclusieve De Roma-foto!

Help jij De Roma in de lift door 100 euro te storten? Dan ontvang je naast een uitnodiging voor de feestelijke opening van onze nieuwe foyer een exclusieve foto-afdruk, gemaakt door één van onze huisfotografen. Nisran Azouaghe, Joris Bulckens, Lieve Boussauw , Thomas Geuens en Julie Rommelaere selecteerden hun favoriete De Roma-beelden. Een prachtig cadeau voor iedereen die De Roma een warm hart toedraagt.

 

Geef via dit formulier je fotokeuze door. Bellen kan ook: 03 600 16 70. We overhandigen de door jou gekozen foto tijdens de feestelijke opening van onze vernieuwde foyer. De datum hiervoor maken we later bekend. Indien je niet aanwezig kan zijn op het openingsfeest, kan je je foto nadien afhalen aan onze ticketbalie (Turnhoutsebaan 329).

 

* Heb je vragen over onze ‘Help De Roma in de lift-actie’ of wil je meer uitleg? Aarzel niet om ons te contacteren: indelift@deroma.be of 03 600 16 70.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie