Teken voor het klimaat

De Roma steunt de actie Sign for my Future. Teken jij ook voor het klimaat? Alle info op www.signformyfuture.be Sign for my Future is het breedste klimaatinitiatief ooit in België. Voor de allereerste keer werken bedrijfsleiders, middenveldorganisaties, rectoren, wetenschappers, jonge en oude burgers en de Belgische media samen. Ze roepen alle Belgen op om te tekenen op signformyfuture.be en zo onze regeringen te vragen om eindelijk werk te maken van een krachtig klimaatbeleid. Concreet wil dat zeggen dat België klimaatneutraal moet zijn voor 2050 en al in de komende 5 jaar de uitstoot noemenswaardig verminderen en zo onze toekomst en die van onze kinderen te redden.

 

Ook De Roma steunt Sign for my Future. Als ambassadeur roepen we onze bezoekers graag op om zich mee achter deze actie te scharen. Hoe meer handtekeningen we verzamelen, hoe krachtiger ons signaal. Krijgen we ook jouw steun?

 

Teken ook voor het klimaat op www.signformyfuture.be

 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie