Albert Hammond Songbook Tour
Sponsor: ism Nostalgie

CORONA-UPDATE: het concert van Albert Hammond dat gepland stond voor 10 april 2021 wordt verplaatst naar 12 oktober 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht. Dank voor je begrip. 

Onweerstaanbare nostalgische trip doorheen een halve eeuw muziek voor fans van Cliff Richard, Neil Diamond en Chris de Burgh 

Meer dan 30 hits die in ons collectief muziekgeheugen gegrift staan, zijn van de meesterlijke hand van Albert Hammond. Geruggensteund door zijn liveband neemt Hammond je mee op een nostalgische trip doorheen een halve eeuw muziek!

Al meer dan 50 jaar schrijft Hammond de ene tijdloze song na de andere: The Air That I Breathe, When I Need You, It Never Rains in Southern California, The Free Electric Band… Hij verkocht wereldwijd niet minder dan 360 miljoen platen. Goed voor een plaats in ‘The Songwriters Hall of Fame’, ettelijke Emmy Awards en de prestigieuze ‘The Ivor Novello Award’. Hij schreef ook muziek voor Tom Jones, Joe Cocker, Celine Dion, Chris De Burgh, de Carpenters, Ace of Base en Axelle Red.

Tijdens de Songbook Tour duikt Hammond in zijn rijke songoeuvre dat tientallen jaren en diverse genres bestrijkt: van (folk)pop, tot rock over country en R&B. Naast ontelbare evergreens speelt hij ook enkele onbekendere parels. Na een pauze van 40 jaar staat Albert Hammond er op 70-jarige leeftijd meer dan ooit. Als zanger, songwriter en sterke performer verwent hij met zijn grootste hits die de tand des tijds hebben doorstaan. Een unieke songtrip waarvan je meer dan de helft onbewust zo kan meezingen of ten minste neuriën!