Albert Hammond Songbook Tour
Sponsor: ism Nostalgie

Onze ticketbalie is vanaf nu (en tot eind juni) elke vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 12:30. Tickets bestellen kan op dat moment ook via 03 600 16 60.

Onweerstaanbare nostalgische trip doorheen een halve eeuw muziek voor fans van Cliff Richard, Neil Diamond en Chris de Burgh 

Meer dan 30 hits die in ons collectief muziekgeheugen gegrift staan, zijn van de meesterlijke hand van Albert Hammond. Geruggensteund door zijn liveband neemt Hammond je mee op een nostalgische trip doorheen een halve eeuw muziek!

Al meer dan 50 jaar schrijft Hammond de ene tijdloze song na de andere: The Air That I Breathe, When I Need You, It Never Rains in Southern California, The Free Electric Band… Hij verkocht wereldwijd niet minder dan 360 miljoen platen. Goed voor een plaats in ‘The Songwriters Hall of Fame’, ettelijke Emmy Awards en de prestigieuze ‘The Ivor Novello Award’. Hij schreef ook muziek voor Tom Jones, Joe Cocker, Celine Dion, Chris De Burgh, de Carpenters, Ace of Base en Axelle Red.

Tijdens de Songbook Tour duikt Hammond in zijn rijke songoeuvre dat tientallen jaren en diverse genres bestrijkt: van (folk)pop, tot rock over country en R&B. Naast ontelbare evergreens speelt hij ook enkele onbekendere parels. Na een pauze van 40 jaar staat Albert Hammond er op 70-jarige leeftijd meer dan ooit. Als zanger, songwriter en sterke performer verwent hij met zijn grootste hits die de tand des tijds hebben doorstaan. Een unieke songtrip waarvan je meer dan de helft onbewust zo kan meezingen of ten minste neuriën!