Axelle Red A Very Special Christmas
Sponsor: ism Nostalgie

Hoewel ze werd geboren in februari is Axelle Red diep vanbinnen altijd een kerstkind geweest. Van jongs af was ze al dol op de magie van kerst, de boom, de lichtjes, de versieringen, de ambiance en - dat spreekt - de kerstliedjes, die ze steevast associeerde met een gevoel van menselijke warmte, verzoening en verbondenheid. Kerst duurde bij Axelle altijd wat langer en dat is eigenlijk nog steeds zo. Het zal dan ook niemand verbazen dat een kerstspecial al jarenlang op haar persoonlijke wishlist stond. Die langgekoesterde droom gaat nu in vervulling.

Net als een bonte stoet van Amerikaanse artiesten waar ze van houdt (denk: Carole King, Phil Spector, The Jackson 5, Stevie Wonder, Johnny Cash, The Carpenters, Otis Redding, Peggy Lee, The Supremes), dook ze diep in haar platenkast en geheugen en maakte een bloemlezing van haar favoriete kerstsongs voor een avondvullende special. Axelle verzamelde zo haar eigen Christmas Classics, veelal in een soulversie. Deze tijdloze juweeltjes worden aangevuld met eigen materiaal dat de sfeer van kerst uitademt en - wie weet - een gloednieuw zelfgeschreven kerstnummer.

Axelle Red: “Ik ben gek op kerst, altijd geweest, ik vind er werkelijk alles geweldig aan, het chique én de kitsch! Voor mij draait het allemaal om liefde, tradities, familie, veel muziek en herinneringen aan de gezellige tijd die ik had toen ik opgroeide als kind en de eindejaarsperiodes met mijn eigen gezin - en dat is wat ik wil overbrengen met deze shows. Het wordt een feest van herkenning en vreugde, en ongetwijfeld ook van ontroering."

Verwacht u aan muzikaal vuurwerk en een trip met de artieste door haar persoonlijke winter wonderland. En betoverende nummers zoals Santa Claus Is Coming To Town, Who Took The Merry Out Of Christmas en Let It Snow, maar ook Santa Baby, Sleigh Ride en  White Christmas. Als kers op de kersttaart brengt Axelle ook enkele special guests mee, die later bekend worden gemaakt. ‘Axelle Red – A Very Special Christmas’, a dream come true!