Bad Boys for Life

CORONA-UPDATE: de filmvertoning wordt geannuleerd. Tickethouders worden op de hoogte gebracht in verband met de praktische afhandeling.

Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee herenigen wanneer ze tot de ontdekking komen dat een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst. Er blijkt een persoonlijk motief achter te zitten sinds zijn broer gedood werd door Lowrey en Burnett.

Credits

REGIE: ADIL EL ARBI & BILALL FALLAH; GENRE: ACTIE, POLITIE, KOMEDIE; MET: WILL SMITH, MARTIN LAWRENCE, DERRICK GILBERT; 2018; VS; 2U03; ENGELS GESPR. NL ONDERTIT.

Pers

“Het Belgische duo slaagt er in om Bad Boys for Life niet als een verplicht nummertje te doen aanvoelen. Hun gretigheid om een echte Hollywood-film te maken, en hun liefde voor de personages – de onorthodoxe politieagenten Mike Lowrey en Marcus Burnett – zijn in elk shot voelbaar. De komische knipogen voor Belgische kijkers vormen een fijne extra. Zo herrijst een legendarische Antwerpse discotheek in Miami, en lopen daar twee figuren rond die verdacht goed lijken op Adil en Bilall. Maar de grootste troef van deze film blijft de tandem Smith-Lawrence. Hun wederzijdse plaagstoten werken meer dan ooit op de lachspieren. Een hele film met alleen maar Smith en Lawrence die bekvechten in een auto? Wij zouden er naar kijken.” (DE MORGEN)