Barbara Dex Dex in't groot

CORONA-UPDATE: het concert van Barbara Dex wordt helaas geannuleerd. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht in verband met de praktische afhandeling. Dank voor je begrip. 

Nederlandstalige klassiekers voor fans van Marva, Ann Christy, Laura Lynn en JackoBond 

Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat Barbara Dex op het podium van De Roma stond met een ontroerend mooi eerbetoon aan haar vader Marc. Het was één van de hoogtepunten uit haar rijk gevulde en zeer diverse carrière. Er zijn weinig genres die bij Barbara Dex de revue nog niet passeerden. Het toont hoe een veelzijdige en getalenteerde artieste ze is.

Ook de voorbije seizoenen waren zeer divers. Na het eerbetoon aan haar vader in Dex tot de tweede macht, was er In een notendop waarbij la Dex een bundeling presenteerde van al het moois uit haar carrière.

Is de cirkel dan rond? Laat ons zeggen dat vooral de goesting er nog altijd is, waardoor het ontbrekende puzzelstuk snel op zijn plaats viel. Barbara Dex staat namelijk te popelen om haar nieuwe plaat te lanceren. En niet zomaar één. Want met Dex in ’t groot presenteert ze een album vol Nederlandstalige klassiekers, opgenomen met een 20-koppig orkest!

Barbara speelt liedjes uit de oude doos - denk aan Jean Walter, Anneke Soetaert en Lize Marke - maar ook de klassiekers van de latere generatie, zoals Bart Van den Bossche, krijgen een prachtige nieuwe invulling dankzij het orkest onder leiding van Jo Mahieu.

Meer info: www.barbaradex.be