Billy Ocean
Sponsor: ism Nostalgie

Hit na hit na hit van één van ’s werelds meest charismatische muzikale sterren

Maak je klaar voor de rit van je leven: Billy Ocean komt terug naar De Roma! Vijf jaar nadat hij de zaal in vervoering bracht met een hopeloos uitverkochte show, belooft hij op 16 september 2022 (!) opnieuw al zijn hits te spelen. Get Outta My Dreams, Get Into My Car, Love Really Hurts Without You, When the Going gets Tough (the tough gets going) … het zijn er te veel om op te noemen. Laat je helemaal gaan en zing en dans mee met dit muzikale icoon.

Al meer dan vijftig jaar rijgt Billy Ocean de soulvolle, funky hits die we woord voor woord kunnen meezingen aan elkaar. Met meer dan 30 miljoen verkochte albums staat de ster van de charismatische Londenaar op ongekende hoogte aan het muzikale firmament. Nummer 1 in de internationale pop charts, gouden platen, platina platen … voor Billy Ocean kent het allemaal geen geheimen.

Groot geworden in de jaren ’80 laste Billy Ocean eind jaren ’90 een break in. Als rasechte performer begon het al snel opnieuw te kriebelen en er volgden verschillende wereldtours en nieuwe albums. Met zijn Here You Are-tour in 2017 hield hij ook halt in De Roma. Het duurde welgeteld twee noten voor het publiek helemaal plat ging voor de charmes van de man. We zijn dan ook vereerd om opnieuw de rode loper te mogen uitrollen voor deze uitzonderlijke muzikant die zo zijn stempel wist te drukken op onze muziekgeschiedenis.