BLØF + aftershow DJ Faster PussyKat

Voor fans van Clouseau, Hooverphonic en Yevgueni

BLØF komt terug naar België! Twee jaar na hun bloedmooie concert in De Roma vieren de Nederlanders in Borgerhout hun 30-jarig (!) bestaan en stellen ze hun laatste worp Polaroid voor. 

Zelden is er een nummer gemaakt dat vanaf de eerste noot zoveel emoties oproept als Zoutelande. Met de waanzinnige hit sloot zowel het Nederlandse als het Belgische publiek BLØF en Geike Arnaert voor altijd in hun hart. Wekenlang stond het nummer op de eerste plaats van zowat alle hitlijsten, met als apotheose de MIA-award voor Hit Van Het Jaar (2019).

BLØF is zonder verpinken schatplichtig aan de muziek van André Hazes en staat ook mooi in het rijtje van Hollandse klasbakken zoals Frank Boeijen, The Scene en Ilse DeLange. In België worden ze zonder weerga als de Nederlandse Clouseau bestempeld. Geen slechte referenties. De band verkoopt arena na arena uit in het thuisland en organiseert zelf al jaren het strandfestival Concert At Sea in het Zeelandse Brouwersdam, dat steeds weer volledig volloopt. In België speelde BLØF wervelende shows in onder meer de Lotto Arena en op TW Classics. De band in een intiemere setting zien spelen, wordt schaars, dus twijfel niet om ze live aan het werk te zien in De Roma.