Bryan MG

De Gentse Bryan Mumvudi Gazambo, kortgezegd Bryan Mg, groeide op in een meertalige familie. Die meertaligheid is te horen in zijn muziek. Ook zijn Congolese roots vind je terug in zijn muziekkeuze. Hij switcht moeiteloos van Nederlands naar Frans en Engels met Caraïbische en Afro-geïnspireerde beats.

Maar waar begon het allemaal voor Mg? Het is in 2017 dat Bryan een eerste keer van zich laat horen na een samenwerking met Vlaamse rapper Chardy. Hun nummer Voorbij slaat in als een bom op de lokale scene. Kort erna besluit Mg zich wat meer voor te stellen aan het publiek als solo-artiest en brengt de tracks Brand New Vibe en OMG uit. 2018 was het jaar van de revelatie. Voor zijn debuutproject MGSeason werkt hij samen met o.a. LouiVos, Yung Felix, Architrackz. Zes miljoen streams later kunnen we stellen dat hij in de smaak valt van het Nederlandse publiek. Ook zijn hitsingle Bouge ton derriere, geproduceerd door Vanno & Zurich, haalt over drie miljoen streams en ontvangt lof van de hele scene.

Maar de zanger is nog lang niet klaar! Na onze noorderburen te hebben veroverd zijn nu ook Frankrijk en andere landen aan de beurt. Zijn laatste single genaamd Hard 2 Get wordt zeer goed opgepakt op haalt intussen al de kaap van vier miljoen streams. Nu focust de jonge Bryan op MGSeason 2. Dit project moet de bevestiging worden dat hij heel lang wil meedraaien in de industrie.