Circus in De Roma La Campistany & Luuk Brantjes

Kinderen zijn uiteraard welkom om Circus in De Roma bij te wonen, wel adviseren wij vanaf de leeftijd van 6 jaar. Bedankt voor jullie begrip.

Circus in De Roma is terug! We herhalen de formule van de laatste editie in januari en brengen twee kleinschalige en intieme acts in het hart van onze zaal. Zet je op een mooie zondag in oktober op onze tribune en laat je meevoeren door deze artiesten.

It happens is een soloshow van La Campistany die de kunst van trapeze, muziek en clowning combineert. It happens is een creatie die een eigen leven begint te leiden en een inkijk biedt in het leven van performer Julía. It happens is een dialoog tussen succes en mislukking, schoonheid en schaamte, sereniteit en frustratie.

Met de woordenschat van beweging en circus geeft de artieste uitdrukking aan krachtige breekbaarheid van de perfecte harmonie. It happens is een fysieke metafoor voor de perfect imperfecte menselijke conditie: als alles goed lijkt te gaan, heb je waarschijnlijk een foutje gemist. Niets is perfect, niemand is perfect … it happens.

Luuk Brantjes brengt L O N E, een abstracte solo performance die de balans opmaakt. In een wereld waarin we constant met elkaar verbonden zijn, associëren we alleen zijn met eenzaam zijn. Met deze circusact wil Luuk echter de vreugde, schoonheid en rust aantonen die daarbij komen kijken. L O N E is een eerbetoon aan de singles, aan de vrijbuiters, aan ieders inventieve ik.

De fragiele lijn tussen alleen zijn en eenzaam zijn verkent Luuk met een teeterboard. Deze innovatieve constructie maakt het mogelijk om een groepsdiscipline alleen uit te oefenen. Zoekend naar hoe de circusartiest zich verhoudt tot een object dat een menselijke partner vervangt, probeert hij het teeterboard vanuit een nieuwe hoek te benaderen, de invalshoek van een individu.

Alle data

15:00
Grote Zaal
zittend
Koop tickets
20:00
Grote Zaal
zittend
Koop tickets