Eva de Roovere Hier en Nu + support: BLOND

De oermoeder van de Nederbelgische popmuziek, voor fans van Buurman, Eefje De Visser en Laïs

Geert Verdickt van Buurman noemt haar 'De oermoeder van de Nederbelgische popmuziek'. Eva De Roovere is ongetwijfeld één van de meest creatieve en actieve artiesten in de Benelux. Als zangeres, songwriter en producer heeft ze de afgelopen twee decennia een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. De hitparades in België én Nederland vielen massaal voor haar nummer één hit, het licht erotische Slaap lekker (Fantastig Toch) dat in originele versie en de remix van Diggy Dex samen meer dan vijftien miljoen streams haalde en met goud en platina bekroond werd.

Na vier albums met Kadril, twee met Oblomow, twee met Gerry De Mol en verschillende platen onder eigen naam is Eva De Roovere helemaal terug met een gloednieuw album vol onvervalste Nederlandstalige popsongs! Hier en Nu (release op 28 februari) is een knaller van een popplaat geworden. Een mix van akoestische en elektrische gitaren, analoge en digitale synths, eighties en nineties beats, maar vooral helemaal hier en nu. Dans je zorgen weg op de aanstekelijke ritmes en laat je vervoeren door de stembanden van Eva De Roovere. Welkom in 2022!

In De Roma speelt Eva De Roovere in volgende bezetting:
Toetsen: Ewout Pierreux
Gitaar: Wouter – Wowter – De Schutter
Bas: Boris Schmidt
Drums: Toon Van Dionant
Beats & programming: Ken – Fatty K – Flamant

(foto: Guy Kokken)

Als support verwelkomen we girlsband BLOND. Heerlijke Nederlandstalige synthpop met een flinke dosis humor voor fans van Robyn, Liesbeth List én De Jeugd van Tegenwoordig. Kom op tijd!