Film- & Vinylbeurs

We verwelkomen alle film- en platenliefhebbers op de negende editie van onze beurs. Bij de verschillende standhouders op de filmbeurs kan je je laten onderdompelen in de wondere wereld van het witte doek met oude filmaffiches, attributen, foto’s, gadgets, pellicule en zoveel meer. Maar ook de liefhebbers van vinyl komen aan hun trekken. Lp’s, maxi’s, singles en de daarbij horende platenhoezen ... zowel verzamelaars als koopjesjagers komen aan hun trekken.

Daarnaast kan je een kijkje nemen in de volledig heringerichte projectiekamer van onze voormalige cinemazaal. Ivo Segers van Cinemuzee neemt je graag mee en vertelt alles wat je wilt weten over filmprojectie vroeger en nu.

Deze dag kan je ook tickets kopen aan kortingprijs (€ 2 mindering op basisprijs) voor alle concerten en voorstellingen in De Roma.

Speciaal voor deze beurs opent AMOR uitzonderlijk al om 10:00 de deuren. Je kan er de ganse dag terecht voor een drankje én een hapje. En om in de sfeer te blijven, draait tussen 13:30 en 17:00 dj Beatbuster er leuke plaatjes.

Alle standplaatsen zijn reeds ingenomen. Een inkomticket (€ 4) voor de beurs koop je gewoon aan de deur. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis binnen.