Future Islands + support: DEHD
Sponsor: ism LiveNation

Catchy elektropop met een donker randje voor fans van The National, Grizzly Bear, Elbow en Metronomy

Met elk nieuw album nestelt Future Islands zich meer en meer in het rijtje der groten. Met hun herkenbare, catchy elektropop en onweerstaanbare hits als Seasons (Waiting on You) en A Dream of You and Me bouwde de band uit Baltimore de voorbije tien jaar een unieke sound uit waarmee ze moeiteloos naast stadionvullers als The National of Elbow staan.

De grote doorbraak voor Future Islands kwam er in 2014 met single Seasons. Het begin van een turbulente carrière met intussen zes albums op de teller en tal van internationale shows. Het siert Sam Herring, Gerrit Welmers en William Cashion dat ze al die jaren zo zichzelf zijn gebleven. In al hun jaren on the road blijven ze doen waar ze zo goed in zijn: hun hart en ziel uitstorten in ieder nummer dat ze spelen. Hun publiek meenemen naar een universum waar liefde en hoop aan de horizon prijken.

Wat kijken we uit naar die bezwerende, o zo herkenbare stem van frontman Sam Herring. Naar die bezwerende elektropunkpop die uit hun boxen knalt. Voor hun nieuwste album As Long As You Are kreeg het Amerikaanse trio versterking van drummer Mike Lowry, intussen gepromoveerd tot volwaardig bandlid. Na een lange, noodgedwongen rustpauze staat Future Islands er weer helemaal. Klaar om hun unieke sound op de wereld én De Roma los te laten.

Het geweldige DEHD verzorgt de support voor Future Islands. Knetterende indierock uit Chicago! Kom op tijd!