Nieuwe datum! Gianni Marzo & Neeka Muziek Aan Tafel in AMOR

Het iconische album Wrecking Ball van de bekende countryster Emmylou Harris nestelde zich diep in de platencollectie van zowel singer-songwriter Neeka (Ilse Goovaerts) als gitarist Gianni Marzo (Isbells, Marble Sounds, Ansatz Der Maschine, Jan Swerts, Winterland ‘76); het hoogstaand en gelaagd songschrijverschap ervan vormde het muzikale DNA van beide artiesten aanzienlijk.

Beiden ontging het niet dat het album net 25 jaar geleden vele harten beroerde. Meer hadden ze niet nodig om de muzikale handen in elkaar te slaan en het album terug tot leven te brengen. De combinatie van Neeka’s feeërieke stem en muzikale verfijndheid met Marzo’s ruimtelijke, impressionistische gitaarspinsels, zorgen voor een tribute made in heaven, die er gewoon moest komen.

Muziek Aan Tafel vindt plaats in AMOR, de zaal naast De Roma. Het concept is eenvoudig. Je reserveert vooraf een tafel voor jou en je gezelschap. Voor de vaste prijs van € 50 euro pp (exclusief drank) krijg je een driegangenmenu (vis of vegetarisch) én vervolgens een volwaardig concert voorgeschoteld.