Grenzeloze Dialogen Wereldvluchtelingendag
Sponsor: i.s.m. MO Magazine* en Vluchtelingenwerk

Op 20 juni organiseren we in samenwerking met MO Magazine* en Vluchtelingenwerk een speciale avond ter gelegenheid van Wereldvluchtelingendag. Tijdens deze avond staan gesprekken en ontmoetingen centraal. We willen een platform bieden waarop het publiek actief betrokken is en waar dialoog plaatsvindt tussen experten en deelnemers.
De kern van de avond zijn de gesprekstafels, waarbij het publiek wordt uitgenodigd om te spreken en hun ervaringen, inzichten en vragen te delen. We streven naar een open en respectvolle uitwisseling van ideeën en hopen zo tot nieuwe perspectieven en inzichten te komen.

De gesprekstafels worden begeleid door experten uit diverse vakgebieden, die actief zullen luisteren naar de bijdragen van het publiek. Tijdens het daaropvolgende panelgesprek zullen de experten hun kennis en expertise delen, waarbij dieper wordt ingegaan op de besproken onderwerpen en gezamenlijk wordt gereflecteerd op mogelijke acties en oplossingen.

Deze avond staat in het teken van samenwerking, begrip en verandering. We willen de waardevolle stemmen van het publiek benadrukken en geloven dat we door gezamenlijk te werken aan een inclusieve samenleving een positieve impact kunnen hebben.

Er is momenteel ook een campagne van Vluchtelingenwerk waarin ze de boodschap verspreiden: "België zit vol ... vol mensen die solidair durven zijn! Op 20 juni, Wereldvluchtelingendag, sturen we samen een krachtige boodschap vol solidariteit. Laat je stem horen en voeg jouw naam toe op www.belgiëzitvol.be. Maak samen met ons lawaai!"

We hopen je te mogen verwelkomen op deze inspirerende avond en dat je ook deelneemt aan de campagne van Vluchtelingenwerk.