Henry Rollins Good To See You 2022

Corona-update: het optreden van Henry Rollins kan helaas door de geldende coronamaatregelen en de bijhorende onzekerheid niet langer plaatsvinden op 1 februari. Het optreden wordt daarom geannuleerd, alle tickethouders ontvangen een persoonlijke mail met de mogelijkheid om een terugbetaling aan te vragen. 

Henry Rollins omschrijven, is proberen om zoveel mogelijk titels in één zin te proppen. De man is simpelweg te veel om op te noemen: zanger, woordkunstenaar, provocateur, humorist, spoken word-artiest, acteur, punkicoon, schrijver, dj, presentator, inspirator. Het enthousiasme en engagement van de Amerikaan zijn ontembaar. Als er één woord is, om Henry Rollins te doorgronden, dan is het misschien wel ‘workaholic’.

Als frontman van Rollins Band en Black Flag, maar evengoed in zijn vrije tijd en als spoken word-kunstenaar, reist Rollins de wereld rond om ideeën en inspiratie op te doen. Zijn voorkeur voor ontoegankelijke, weinig bezochte streken en lokale dorpen bracht hem in landen als Nepal, Sri Lanka, Siberië, Noord-Korea, Zuid-Soedan en Iran. In zijn nieuwste voorstelling Good To See You 2022 blikt Rollins terug op de periode voor en tijdens corona. Een bevreemdende tijd, maar ook een tijd die hem als meester-verteller een ongekende rijkdom aan verhalen opleverde.