Julien Tassin solo Muziek Aan Tafel in AMOR

Twee jaar na het debuut met zijn trio (Sweet Tension, Igloo) en de soloplaat Momentum stelt gitarist Julien Tassin Moondancer voor. Acht composities op de grens van jazz, blues en filmmuziek met een gitaar die afwisselend ongepolijst en rustig zwevend klinkt en zo de poorten openzet naar een schizofrene wereld ergens tussen droom en werkelijkheid.

Sinds de release van Sweet Tension volgen de concerten elkaar in snel tempo op. Het gaf Julien Tassin de gelegenheid om volop te experimenteren en naam te vestigen als de meest rockgetinte gitarist van de Belgische jazzscene. Julien Tassin Solo staat synoniem voor ongebreidelde energie. Een muzikant die risico’s durven nemen en blijft verrassen door de standaard formats overhoop te gooien. Een aanpak die hem ondertussen een stevige live reputatie opleverde.

Voor fans van Marc Ribot, Bill Orcutt, Bill Frisell, Jakob Bro en Ennio Morricone is er op 9 februari 2022 slechts één adres: AMOR.

Muziek Aan Tafel vindt plaats in AMOR, de zaal naast De Roma. Het concept is eenvoudig. Je reserveert vooraf een tafel voor jou en je gezelschap. Voor de vaste prijs van € 50 euro pp (exclusief drank) krijg je een driegangenmenu (vlees of vegetarisch) én vervolgens een volwaardig concert voorgeschoteld.