KALEO Fight Or Flight Tour + support: Júníus Meyvant + Aftershow DJ Lidl dj's
Sponsor: ism LiveNation

Licht ontvlambare, bluesy indierock voor fans van Nothing But Thieves, The Black Keys en Nathaniel Rateliff

In eigen land waren ze al langer een fenomeen, maar met het nu al legendarische album A/B veroverde KALEO in 2016 ook de rest van de wereld. De coole IJslanders scoorden met Way Down We Go een monsterhit die zich intussen diep in ons muzikale brein heeft gegrift. Vijf jaar later ligt met Surface Sounds eindelijk de langverwachte opvolger, hun derde langspeler, in de rekken. De daaraan gekoppelde Fight or Flight Tour brengt de charismatische frontman JJ Julius Son eindelijk tot in De Roma.

Er stroomt iets door de IJslandse wateren waardoor het land een patent lijkt te hebben op grensverleggende bands. Sigur Rós, Björk, Of Monsters and Men, Ólafur Arnalds, Daði Freyr …de muzikale weelde is immens. Met hun stevige, bluesy indierock voegen de mannen van KALEO daar een onweerstaanbare sound aan toe. Doorbraakalbum A/B leverde naast Way Down We Go nog twee hitsingles op (All The Pretty Girls en No Good) en bracht de band in uitverkochte zalen en festivals van de States tot Moskou. Hun muziek werd ook opgepikt in tal van tv-series wereldwijd, waaronder Grey’s Anatomy, Riverdale, Suits en Orange Is The New Black.

Live staat er geen maat op KALEO. Niet voor niets werden ze door Mick Jagger en The Rolling Stones persoonlijk uitgekozen als opener voor hun stadion shows. De concerten van KALEO knetteren als vuurwerk en met zijn krachtige stem blaast frontman JJ Julius Son de ene hit na de andere de zaal in. Met singles I Want More, Break My Baby, Alter Ego, Backbone, Skinny en Hey Gringo uit de nieuwe plaat belooft de Fight or Flight Tour te knallen als nooit tevoren.

De support wordt verzorgd door Júníus Meyvant. Na het concert zetten we het feestje verder in onze foyer met Aftershow DJ Lidl dj's. Onze DJ zorgt voor een knallende afterparty met een selectie van de beste dansnummers, aansluitend op het concert. De aftershow DJ eindigt ten laatste om 01:00.

KALEO biedt aan de fans ook exclusieve VIP-upgrades aan. OPGELET: deze VIP-upgrades moet je EXTRA aankopen naast een gewoon ticket, en dit kan enkel via deze link (vanaf vrijdag 25 juni 10:00). De VIP-upgrades worden niet aangeboden door De Roma, maar door VIP Nation Europe namens KALEO.