Los Speedy Bobs

Door de coronacrisis moet De Roma de deuren in 2020 noodgedwongen sluiten. Het concert van Los Speedy Bobs dat gepland stond voor zondag 4 oktober wordt helaas geannuleerd. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht in verband met de praktische afhandeling. Door tijdelijk te sluiten hopen we de coronastorm heelhuids door te komen en er in januari 2021 weer voor de volle 100% te staan. Dank voor je begrip. Klik hier voor meer info over onze sluiting.

Vergeten en minder vergeten Nederlandstalige parels voor fans van Will Tura, Will Ferdy en Willeke Alberti

Het zal zo rond het jaar 2050 zijn dat Gregory Frateur, Tom Pintens en Roy Aernouts de pensioengerechtigde leeftijd zullen bereikt hebben. Geen paniek: je hoeft niet tot dan te wachten om de drie heren van Los Speedy Bobs aan het werk te zien.

Eens in de zoveel tijd komen ze samen om 'zoetgevoiced' het leven te bezingen aan de hand van vergeten en minder vergeten parels uit het Nederlandstalige repertoire. Van Willeke Alberti via Willy Derby langs Will Tura tot Will Ferdy. Kortom: voor elk wat 'Wills'.

Wie er in het verleden al eens bij was kan het getuigen: Los Speedy Bobs staat garant voor ietwat surreële doch immer hartverwarmende namiddagen! Of ze tegen 2050 helemaal klaar zullen zijn voor hun never ending tour is nog maar de vraag. Eén ding staat vast: waar een Willy is, is een weg!

Gregory Frateur: zang
Tom Pintens: piano
Roy Aernouts: zang, gitaar