Lou Roman Band met Ivann, Maxime, Nadia en speciale gasten Coco Jr, Yannick Bovy, Hans Peter Janssens en Dave Berry

Omwille van de coronamaatregelen is het concert van de Lou Roman Band van 16 januari 2022 verplaatst naar 3 april 2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle tickethouders ontvangen hierover een persoonlijk bericht via e-mail. Dank voor je geduld en begrip. 

Ambiance met swingende evergreens en bigbandklassiekers voor fans van Frank Sinatra, Quintessence Big Band, Gunther Neefs en Barbara Dex.

Lou Roman stond al zo vaak in De Roma. Ter ere van de 45e verjaardag van zijn bigband, of op verschillende nieuwjaarsbals.

Ook dit keer wordt het een fantastisch feest. Lou Roman brengt voor de gelegenheid een groot orkest mee, inclusief een strijkerssectie. Als kers op de taart krijg je er een aantal klinkende gastoptredens bij van o.a. Coco Jr, Yannick Bovy, Hans Peter Janssens en Dave Berry. Ook vaste waarden Ivann, Maxime en Nadia zijn van de partij. 

Maak je klaar voor een onvergetelijke middag vol ambiance met Lou Roman en een reeks topartiesten samen verenigd op het podium van onze prachtige zaal.