Mama's Jasje Het beste moet nog komen
Sponsor: ism LiveNation

Onsterfelijke meezingers voor fans van Clouseau, Wim Soetaer en Stan Van Samang.

Toen Mama’s Jasje eind september 2021 het podium van De Roma betrad om zijn 30-jarig jubileum te vieren, barstte er van bij de eerste noot een waanzinnig feest los. Voor velen was het het eerste concert sinds lang. Eindelijk terug muziek, eindelijk terug de bruisende sfeer van een volle zaal. Peter Vanlaet en zijn band speelden er meesterlijk op in door de ene onsterfelijke klassieker na de andere door de boxen te knallen.

Zo Ver Weg, Een Teken Van Leven, Doe Het Licht Maar Uit, Als De Dag Van Toen … het publiek had aan een half woord genoeg om ze uit volle borst mee te zingen. Lichtjes gingen aan, tranen van emotie vloeiden rijkelijk. De koude rillingen zijn nog steeds voelbaar. Mama’s Jasje en De Roma: een match made in heaven.

Op vraag van velen komt Mama’s Jasje terug. Op zaterdag 3 december sluiten ze in Borgerhout hun najaarstournee Het beste moet nog komen af met nog één daverend concert. Na de succesvolle passage in Liefde Voor Muziek en het album 30 jaar – De Jaren Van Verstand met de daaraan gekoppelde jubileumtour, is het verhaal van Mama’s Jasje nog lang niet uitgezongen. Integendeel: de warme stem van Peter Vanlaet is zoals goede wijn: hij wordt beter met de jaren!