Pieter & Tine Embrechts Muziek aan Tafel in AMOR

Broer & zus: ras-performers, begenadigd vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout die een tuin delen. De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal gezien wat uit het oog verloren, maar corona bracht daar verandering in. Tijdens de lockdown speelden ze hoopvolle liedjes voor mensen die aan hun bed gekluisterd waren. De reacties logen er niet om. Geestig, ontroerend en bezield vormen de stemmen van broer en zus een prachtige blend.

Beleef in AMOR een hartverwarmende avond met Pieter & Tine Spelen In Den Hof: een unieke mix met liedjes uit Pieters Nederlandstalige repertoire, klassiekers uit Tines Jukebox 2020 én enkele prachtige Engelstalige covers. Twee stemmen en één gitaar. Less is more en meer moet dat niet zijn.

Muziek Aan Tafel vindt plaats in AMOR, de zaal naast De Roma. Het concept is eenvoudig. Je reserveert vooraf een tafel voor jou en je gezelschap. Voor de vaste prijs van € 50 euro pp (exclusief drank) krijg je een driegangenmenu (vlees of vegetarisch) én vervolgens een volwaardig concert voorgeschoteld. 

Alle data

18:30
Amor
zittend
Uitverkocht
18:30
Amor
zittend
Uitverkocht