Pokey Lafarge + support: Nick Africano

CORONA-UPDATE: dit concert wordt geannuleerd. Er is helaas geen zicht op een nieuwe datum. Tickethouders worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Vintage, bluesy swing'n'jazz voor fans van C.W. Stoneking, Nick Waterhouse, Kitty, Daisy & Lewis en Jack White.

Het is nooit wat voor Pokey LaFarge geweest om zich tot één genre te beperken. De songwriter uit Illinois reist al jaren de wereld rond, en zijn songs zijn een verzameling van wat hij op z’n vele omzwervingen tegenkomt. Een goeie snuif jazz, een streep bluesy bluegrass en een dosis ragtime duiken complexloos de blender in met chanson, cumbia, swing en wals. Het enige wat telt voor Pokey LaFarge is echtheid. Alles wat hij maakt komt recht uit het hart, van de doorleefde, intelligente teksten tot de onweerstaanbare groove in de muziek. Pokeys onnavolgbare muzikale talent leverde hem een hoop devote fans op bij pers én publiek, zowel in Europa als de VS. White Stripes frontmans Jack White ontdekte Pokey LaFarge al vroeg en tekende hem prompt op zijn eigen label Third Man Records. Pokey LaFarge is een artiest die constant blijft evolueren, met als voorlopige hoogtepunt het bejubelde Manic Revelations (2017). 

Support act Nick Africano uit Brooklyn, NY combineert het beste van folk, stroytelling, soul en rock'n'roll. Hij werkt momenteel aan een 4de plaat die geproducet wordt door Lera Lynn.